top of page

Rallykurs med Michelle Malmåsen

OM KURSET:

Kurset passer for alle som har lyst til å trene rallylydighet både som en hyggelig og morsom aktivisering for hund og fører, og for de som vil konkurrere. Man må ikke konkurrere for å være med på dette kurset.

 

I løpet av kurset vil du få personlig hjelp og veiledning. Du kan være med uavhengig av rase og alder på hund, men for å få mest mulig ut av kurset burde hunden din kunne grunnleggende ferdigheter som sitt, dekk og gå pent i bånd. Samt du burde ha en forsterker som fungerer på hunden din (noe hunden din kan jobbe for; leke, godbit, ros).

OM INSTRUKTØREN:

Med en erfaring som strekker seg tilbake til 1998, har Michelle vært involvert i hundeverdenen i mange år. Hun har en bred verktøykasse og har erfaring fra forskjellige hundesporter, inkludert lydighet, bruks, rallylydighet, blodspor og gjeting. De siste årene har hun fokusert hovedsakelig på rallylydighet, og hennes kunnskap og ekspertise i denne disiplinen er omfattende. 

 

Michelle har investert tid og energi i sin faglige utvikling. Hun har oppnådd NKK trinn 2, og i tillegg har hun gjennomført en rallyinstruktørutdannelse i Sverige. Hun har stort fokus på grunnferdigheter og vektlegger betydningen av å etablere klare kriterier for hundene. Hun tror sterkt på at hvis hunden ikke utfører det vi ber den om, er det vår oppgave som hundeførere å lære den bedre. Hun er en rettferdig og tydelig instruktør som bygger tillit og trygghet mellom hundefører og hund.

 

Som en dedikert hundeinstruktør jobber Michelle på heltid med å hjelpe hundeførere og deres firbente venner. Hun tilbyr kurs som spenner fra grunnleggende ferdigheter til konkurransetrening på elitenivå. Hun har erfaring med mange forskjellige hunderaser og hundeførere. Selv har hun hovawart, border collie og springer spaniel hjemme, noe som gjør henne kjent med ulike raser og deres spesifikke behov.

 

Michelles engasjement og positive holdning gjør henne til en inspirerende og entusiastisk instruktør. Hun brenner virkelig for rallylydighet og har en dyp forståelse og kunnskap om sporten. 

TIDSPUNKTER:

10 - 16 lørdag
10 - 16 søndag

Kurset holdes innendørs, adresse:

Skjeltorp gård


HUSK:
- vann til deg og hunden
- lunsj, blir pause i 45min

- noe hunden vil jobbe for (gode belønninger)

PRIS:
Medlem: 1400kr
Ikke medlem: 1700kr

OBS: Påmelding er økonomisk bindende!

kurs-i-rally.png
Meld deg på!
Hvilken kursplass vil du ha?

Takk for at du meldte deg på kurset! Mer informasjon vil bli sendt på mail!

Dette skjemaet godtar ikke lenger innsendinger.

bottom of page