top of page

Påmelding åpen - Junior NM 2020

Oppdatert: 24. jul. 2022Norsk Kennel Klub Ungdom inviterer til juniornorgesmesterskap 2020, 26 - 27 september på Brekke i Maridalen! Årets Junior NM er et uoffisielt stevne i lydighet, rallylydighet, freestyle, heelwork to music og agility + blåbærløp. For de som ønsker er det også mulighet til å ta bronsjemerket i lydighet. Åpent for førere i ALLE aldre, men kun de til og med 25 år er med i kampen om Juniornorgesmester titlene.


I år igjen arrangeres stevnet over to dager. Lørdag 26. September er det rallylydighet, freestyle og heelwork to music, mens søndag 27. September er det lydighet, agility og blåbærløp. Det vil bli ekstra fokus på hygiene og deltagerbegrensning. Når arrangementet nærmer seg vil det komme info her på arrangementet, facebooksiden til NKKU, samt på mail til påmeldte. Vi håper at vi kan arrangere et trygt og morsomt jr NM i år også, med en del ekstra forholdsregler.


Frist: 18. september


AGILITY: AG består av to kvalifiseringsløp: hopp og agility. Disse løpene er åpne for alle aldre. Alle deltagere opp til 25 år, som gjennomfører (ikke disker) minst et løp kommer videre til finalen.

Etter de to kvalifiseringsløpene er det hopp-finaleløp. I finalen vil alle 3 løp telle – kvalifiseringsløpene og finaleløpet. Disk gir 100 feilpoeng. Vinneren er det med minst feilpoeng og best tid på 3 løp.

Agility er delt inn i liten, mellom og stor. Nivået på banene vil være klasse 1/2.


BLÅBÆRLØP: Det arrangeres også blåbærklasser i agility. Det er tre løp med kun hoppehinder og tunnel. Dette er for hunder fra fylte 12 måneder som ikke har feilfri runde (napp) i offisiell konkurranse. Det kåres IKKE norgesmestere i blåbærklassen.


LYDIGHET: I LP blir Juniornorgesmestere kåret på poengprosent. De som konkurrerer i klasse 1 og 2 kjemper mot hverandre om en norgesmestertittel, og de som går i klasse 3 og FCI 3 kjemper mot hverandre. Det vil si det blir kåret Junior norgesmester for klasse 1/2 og for klasse 3/FCI 3. Det vil også være mulighet til å ta bronsjemerket for de som ønsker!

Vi kommer til å ha en vanlig premieutdeling i hver klasse i tillegg til kåring av Junior Norgesmester siden stevnet er åpent for alle aldre.


RALLYLYDIGHET: Det arrangeres alle klasser i rallylydighet, men kåres juniornorgesmestere på samme måte som i lydighet. De i klasse 1 og 2 kjemper mot hverandre om en norgesmestertittel og de som går i klasse 3 og elite kjemper mot hverandre. Det vil si at det kåres juniornorgesmester for klasse 1/2 og for klasse 3/elite.

Vi kommer til å ha en vanlig premieutdeling i hver klasse i tillegg til kåring av Junior Norgesmester siden stevnet er åpent for alle aldre.


FREESTYLE OG HEELWORK TO MUSIC: I Freestyle og Heelwork To Music blir Juniornorgesmestere kåret på poengprosent pluss ekstra poeng for klasse. De som konkurrerer i Freestyle kjemper mot hverandre om en norgesmestertittel, og de som konkurrerer i Heelwork To Music kjemper mot hverandre. Det vil si det blir kåret Junior norgesmester i både Freestyle og Heelwork To Music. Vi kommer til å ha en vanlig premieutdeling i hver klasse i tillegg til kåring av Junior Norgesmester siden stevnet er åpent for alle aldre. Klasse 1,2 eller 3 kan man melde seg på i.


Musikk sendes i mp3 format til stin1604@icloud.com, skriv på klasse og gren. Fristen for å sende inn musikk er 18. september.

Håper vi ser deg!

Mer info om Kreativ Lydighet: • Ta gjerne kontakt med Stine Bjertnes Ingebrigtsvold, styret NKKU og nestleder Norsk Freestyleforening på mail: stin1604@icloud.com. • Norsk Freestyleforening: http://www.norsk-freestyleforening.no/ • Regler Kreativ Lydighet, NKK: https://www.nkk.no/getfile.php/13290009-1508331278/Dokumenter/Aktiviteter/Kreativ%20lydighet/Regelverk_kreativlydighet.pdf


DOMMERE: Rallylydighet: Solveig Zetterstrøm Lydighet: Arild Berntsen Åpen agility/hopp: Kommer snart Blåbær: Tarjei Bratt Hveding-Gabrielsen Freestyle: Marianne O. N, Hanne B. H, Ine R. Heelwork to music: Marianne O. N, Vigdis B.L, Hanne B. H.


Priser: - AG/hopp: 65,- per løp (85,- for de som ikke er medlem av NKKU). Finalen er gratis. - Blåbær: 50,- per løp - LP: 150,- (200,- for de som ikke er medlem i NKKU)

- Bronsjemerke lydighet: 100,- - Rally-LP: 120,- (160,- for de som ikke er medlem i NKKU) Freestyle: 150,- (200,- for de som ikke er medlem av NKKU) Heelwork to music: 150,- (200,- for de som ikke er medlem av NKKU)


Stevner blir arrangert på OODK sitt område på Brekke i Maridalen.


Veibeskrivelse: Med bil: følg Maridalsveien til du ser en bom på venstre hånd ca 100 meter etter at tettbebyggelsen stopper, kjør inn på grusveien, så ser du sletta og brakka.

Med buss: nr 54 til Brekkekrysset, kryss veien og følg lysløypa ca 100 meter til du kommer til en brakke og en stor gresslette. Der er det!

13 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page