top of page

Påmelding for sommerleiren 2022!

Oppdatert: 4. mar. 2023

Påmeldingen for sommerleir 2022 er åpen!


NKKU inviterer til den årlige Sommerleiren 1-5. august 2022, på Torpomoen Leir i Ål.


Har du lyst å ha det gøy med hund og andre ungdommer som deler samme interesse? I løpet av uken vil du være innom mange ulike aktiviteter med hund, bl.a. agility, lydighet, rallylydighet, rundering, kreativ lydighet og juniorhandling. Vi har dyktige og inspirerende instruktører som kan trene både hund og ungdom! Mellom treningene blir det konkurranser og underholdning – og ikke minst lek og moro! NKKU har avholdt sommerleir hvert år siden 2004 og garanterer at du og din hund får en fantastisk opplevelse og mange nye venner!


Man må ha fylt 12 år for å være med på sommerleiren og medlem av NKKU (du kan melde deg inn samtidig som du melder på leiren). Du kan ta med egen hund eller fra noen du låner av. Hunden må være vant til å sitte i bur og kunne være alene. To og to deltagere bor på rom sammen, med hundene sine. Det er bra om du har kontroll på hunden din løs, men om du ikke har det så løser vi det helt fint på andre måter. Dette er en gylden sjanse for de som ikke har mulighet til å ha hund selv. Detaljerte leir-regler står på nettsiden vår. Har dere spørsmål, send en mail så sender vi leir-reglene til dere.


Om man har en hund som ikke er vandt med å ligge i bur, eller genrelt trenger å øve mer på det, så anbefales det å sjekke ut dette innlegget: https://nkkuleir.wixsite.com/nkku/post/burtrening


Prisen er 4500,- inkludert kost og losji. Depositum på 1500 kr. Bindende påmelding.


Torpomoen leir ligger kun 10 min. unna Ål stasjon, og det er mulighet for å bli hentet og kjørt til toget. Men det er begrenset med hundeplasser på togene, så husk å si at du skal ha med deg hund når du bestiller billetten. På Torpomoen er det store rom med eget bad på hver rom. (Vi setter opp romfordelingen så man kommet på rom med noen på ca samme alder og av samme kjønn). Det er tilgjengelig kjøleskap.


Mer informasjon om praktiske ting kommer i mai. Om det er noe du vil ha svar på nå, send mail til nkkuleir@gmail.com eller ring/send sms til 90 81 01 41.


For påmelding til sommerleiren klikk HER!83 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page