top of page

Introkurs i Barn Hunt

OM KURSET:

Norsk Kennel Klubb Ungdom inviterer til introkurs i Barn Hunt, i samarbeid med Oslo Barn Hunt-klubb og instruktør Sofie Polmar (Godkjent dommer og instruktør i Barn Hunt International Norge).

Barn hunt er en voksende søkssport fra USA hvor hundene leter etter gjemte rør med rotter (ikke levende rotter) i en bane bygd av høyballer. De må klatre på høyballene, gå igjennom en tunnel bygd av høyballer og lokalisere rottene innenfor en gitt tid. I tillegg ligger det forstyrrelser i form av rør med redemateriale og tomme rør i banen.
 

Ingen tidligere erfaring er nødvendig - dette er en inkluderende sport som i stor grad baserer seg på hundenes naturlige instinkter og samarbeid mellom hund og fører.

Barn Hunt har mange nivåer og vanskelighetsgrader, titler og konkurranser. Sporten er åpen for alle raser, inkludert blandingshunder, eldre hunder som ikke kan delta i annen hundesport, handikappede hunder med f.eks. 3 bein, eller døve hunder.
 

På kurset vil vi starte med teori og gjennomgang av regelverket, før vi introduserer hundene til tubene og banen. Gjennom helgen vil vi trene på søksutvikling, tunnel og markering. Vi trener i nivåene Instinct og Novice - de to første nivåene i denne spennende hundesporten.
 

Det er kun en og en hund inne på banen på samme tid, så dette er en sport som også passer supert for hunder som ikke er så glad i andre hunder.
 

Velkommen til et spennende og annerledes kurs som både du og hunden kommer til å elske! Vi gleder oss masse!
Det benyttes selvfølgelig kun positive metoder.

TIDSPUNKTER:

Lørdag er det teori med introduksjon til bane fra kl 10.00-14.30.
Søndag deler vi gruppa i to slik at en gruppe kommer fra 10 – 12 og neste gruppe fra 12.30 – 14.30.

Kurset holdes innendørs, adresse:

Birkelundveien 64, 1481 Hagan


HUSK:
- vann til deg og hunden

- noe hunden vil jobbe for (gode belønninger)

PRIS:
Medlem: 900kr
Ikke medlem: 1200kr

OBS: Påmelding er økonomisk bindende!

barnhunt.png
Meld deg på!
Hvilken kursplass vil du ha?

Takk for at du meldte deg på kurset! Mer informasjon vil bli sendt på mail!

Dette skjemaet godtar ikke lenger innsendinger.

bottom of page