top of page

Om oss

HUNDEKLUBBEN FOR OG MED UNGDOM

Er du ung og interessert i hund? Da er Norsk Kennel Klubs Ungdom noe for deg!

NKKU er en underavdeling i Norsk Kennel Klubb (NKK) for hundeinteresserte til og med 25 år. Hos oss er man velkommen uansett hvilken hund man har, og uansett erfaring. Vårt mål er å skape et inkluderende og trygt miljø for den yngre generasjon, hvor man kan treffe andre unge hundeinteresserte, samt fremme ansvarlig hundehold og ansvarsfølelse i alle hundeaktiviteter. NKKU arrangerer kurs, treff, konkurranser, junior NM og ikke minst vår populære sommerleir! Som ungdomsorganisasjon får vi rabatter og tilskudd til kurs og samlinger, hvilket gjør at vi kan tilby mange aktiviteter til en svært lav pris – i en del tilfeller gratis.

Det koster bare 200 kroner å være medlem av NKKU + et halvt grunnkontigent til NKK på 156kr.

For å melde deg inn i NKKU sender du en mail til dagny.wangensteen@nkk.no. Har du allerede et medlemsnummer i NKK send dette + navn og mailadresse. Hvis du ikke har det trenger vi navn, fødselsdato, adresse, telefonnummer og e-postadresse.

SOM NKKU-MEDLEM
… får du tilsendt 4 nummer av  Hundesport i året, hvor det er en egen NKKU-spalte.

… alle de samme medlemsfordelene som ordinært medlem av NKK.

… får du være med på arrangementer arrangert av NKKU, slik som vår populære sommerleir og andre kurs og seminarer.

…får du bruke din stemme til å forandre hundemiljøet.

…kan du bli med i NKKUs hovedstyre og komiteer, her kan du være med å bestemme hvordan ting skal være, arrangere konkurranser, kurs og annet.

NKKU SINE LOVER

Klikk her for å lese!

22219605_1660835583961678_6670758324204267243_o.jpeg
bottom of page