top of page

Styret

Nytt styre, presentert ved årsmøtet 2023:

Leder: Astrid Bjørnarå (2 år)

Nestleder: Andrea Bakke Dalseth (2 år)

Styremedlem: Camilla Knutsen (2 år)

Styremedlem: Lene Ovlien (2 år)

Styremedlem: Hanne Skute (1 år)

Styremedlem: Anneli Solheim Gjærum (2 år)

Styremedlem: Aurora Støkken Leren (1 år)

Vara: Aurora Solgaard (1 år)

Vara: Stine Bjertnes Ingebrigtsvold (1 år)

Kasserer: Miriam Pedersen

Atrid.jpg

Astrid Bjørnarå, leder

Jeg heter Astrid Bjørnarå, født i 1999 og bor i Bodø. Selv har jeg to hunder, Balder en sheltie på 13 og Celebi en aussie på 8. Jobber i dyrebutikk og går på veterinærstudiet. Har tidligere trent aktivt agility og konkurrerte også i juniorhandling frem til jeg ble for gammel. Nå trener jeg i hovedsak i NRH med Celebi, og har et håp om godkjenning.

17917660_1989439244613147_39438537620725

Andrea Bakke Dalseth, nestleder

Millenniums barn, født og oppvokst på Sunnmøre. Studerer for øyeblikket psykologi i Oslo. Bakgrunn som tidligere juniorhandler, og synes fortsatt det er gøy å stille hund. Selv har jeg en 5 år gammel Australsk Kelpie med navn Taabu, samt en Dvergpinscher på 3 år som heter Kamikaze. Konkurrerer og trener lydighet, rallylydighet og kreativ lydighet. 

camilla.jpg

Camilla Knutsen, styremedlem

Jeg heter Camilla Knutsen, er 21 år og bor i Bergen. Jeg har en sheltie på 6 år, Amy, og en border collie på 1 år, Scott. Jeg har tidligere trent og konkurrert i agility og rally, mens nå trener vi mest lydighet. Scott er i tillegg under utdanning for å bli redningshund i NRH. Utenom å nerde innenfor hund, liker jeg å produsere hundeutstyr og ta bilder. Jeg ønsker å bidra for at andre unge som er interessert i hund skal kunne treffe likesinnede.

leneovlien

Lene Ovlien, styremedlem

Jeg heter Lene, er født i 2003 og kommer fra Asker, men har bodd i Bergen de siste 4 årene. Har konkurrert aktivt i agility flere år sammen med den nå pensjonerte terrieren Isak, men har de siste årene drevet mer med bruks, spesialsøk, og lydighet sammen med min nå avdøde jakt labrador Taia, samt at jeg er aktiv i NRH. I tillegg til Isak har jeg en jakt labrador valp med navn Joy som forhåpentligvis skal bli både rednings- og konkurranse hund. I tillegg til hundetrening går mye av tiden min til foto, inkludert hundefoto. Å ha et ungt miljø rundt meg har vært utrolig viktig for meg siden jeg begynte å trene hund som 8-åring og jeg ønsker å være med å gi den samme muligheten til andre.

hanneskute.jpeg

Hanne Skute, styremedlem

Jeg heter Hanne, født i 2002 og kommer fra Sarpsborg. De siste årene har jeg jobbet som hundeinstruktør og drevet enkeltpersonforetak. Jeg har en 5 år gammel hovawart som heter Athene, som jeg trener og konkurrerer i rally og lydighet med.

anneli

Anneli Solheim Gjærum, styremedlem

Hei! Jeg heter Anneli Solheim Gjærum, født i 2006 og er fra Oslo. Jeg har en Engelsk Springer Spaniel (født 2018) som heter Punky. Vi trener og konkurrerer aktivt i agility og rallylydighet, og har holdt på med det noen år. Jeg brenner for hund og hundetrening, elsker å nerde om hund og jeg gleder meg til å bli kjent med mange hundeglade ungdom! 

auroraleren

Aurora Støkken Leren, styremedlem

Jeg heter Aurora og er 19 år. Jeg har gått på heste og dyrefag på Natur vgs og jobber nå på FOD og i dyrebutikk. Jeg har vært i styret siden 2020 og synes det er givende å bidra til aktiviteter for hundeungdom i Norge! Selv har jeg en dalmatinertispe på 9 år, og vi har trent og konkurrert en del i agility. Nå tenker vi å prøve oss litt på rallylydighet.

aurorasolgaard

Aurora Solgaard, vara

Hei! Jeg heter Aurora Solgaard og er født i 2008. Jeg har to hunder; Coco, en jakt springer spaniel født 03.02.2019 og Calypso, en Border Collie født 12.05.2022. Vi trener og konkurrer aktivt i agility men planen er også rallylydighet/lydighet. Jeg brenner for hund og hundetrening. Det å gå kurs, lese bøker, skrive, tenke og generelt nerde synes jeg er kjempegøy! Gleder meg til å være med å spre hundegleden til ungdom i Norge.

241422157_2460163634128170_1243861966747438571_n.jpeg

Stine Bjertnes Ingebrigtsvold, vara

Mitt navn er Stine Bjertnes Ingebrigtsvold (20). Jeg er utdannet hundeinstruktør, og jobber for tiden i dyrebutikk. Ved siden av jobb studerer jeg traumepsykologi, og bruker resten av døgnets timer på min hund. Konkurrerer aktivt med min Border Collie Unik på 2år. Han trenes opp til å bli redningshund, og vi er på landslaget i Kreativ Lydighet. Samt at vi driver med fire andre hundesporter i tillegg til vår satsning innen Heelwork. Har sittet i styret til NKKU i 4år og trives med det. Brenner veldig for landets hundeungdom.

bottom of page