top of page

Sommerleiren 2013

I første ferieuke av sommerferien ble det arrangert sommerleir for NKKU medlemmer på Torpomoen i Ål. Med over 25 deltagere i alle aldere ble dette en morsom leir. Første leirdag ble deltagerne delt inn i lag. Gjennom dagene på leiren måtte de sanke poeng for å kunne vinne lagkonkurransen på slutten av uka. Det gjelder å sanke poeng via de forskjellige lekene og konkurransene som ble arrangert på kveldstid. I løpet av uken var deltagerne igjennom

forskjellige hundeaktiviteter; agility, lydighet, juniorhandling, freestyle og rallylydighet.

 

Aktivitetene var fordelt på forskjellige dager, og mellom øktene var det foredrag og andre aktiviteter bl.a. hundesprint. På kveldstid ble det en del kortspill og biljardbordet ble flittig brukt. Gjennom hele uka fikk vi mat servert fra Hallingdal catering. Denne menyen var spesiallagd for oss! Siste leirdag arrangeres det konkurranser i de forskjellige aktivitetene. Konkurransene var delt inn i lett/vanskelig og hver av lagene måtte ha med en deltager i hver av konkurranseklassene.

Gikk du glipp av årets sommerleir, så anbefales det å delta neste år! Ingenting er bedre enn å trene hund, samtidig som man omgås ungdom med akkurat samme interesse som deg.

(skrevet av et medlem i NKKU som var med på leiren)

Bilder fra leiren!

bottom of page