top of page

Sommerleiren 2021

Våre flotte

sponsorer:

3 timer fra Oslo avholdes den årlige sommerleiren til NKKU, på Torpomoen leir i Hallingdal, for ungdom mellom 12-25 år. På årets leir var det 18 ungdommer som deltok. 2 av deltagerne fikk lære seg å kjenne med lånehunder de aldri hadde møtt før. I løpet av uken fikk deltagerne og hundene bryne seg på flere hundesporter; Lydighet, rallylydighet, kreativ lydighet, agility, rundering, spor og juniorhandling. Noen av deltagerne hadde ikke trent så mye hund, mens andre var i høyeste klasse i enkelte hundesporter. Det ble tilrettelagt for hver enkelt ekvipasje. 

I tillegg til mye hundetrening i løpet av dagene, hadde vi også faste måltider som ble laget i stand av Hallingdal catering. Vi gjennomførte også lagkonkurranser og leker uten hund. Vi ledere hørte mye latter og glede fra ungdommene i løpet av uken.

Vi vil gjerne takke alle deltagere for en helt super leir. Det var utrolig gøy å se hvor flinke dere var med hundene. NKKU sommerleir er virkelig årets høydepunkt. Håper å se så mange som mulig igjen neste år!

Tusen takk til våre sponsorer for flotte premier til deltagerne:

Doggiebag.no

Borgos Design

Aptus

Qualipet

Lofoten Lakseolje

Vi må også benytte muligheten til å rette en stor takk til Maren Teien Rørvik og

Drammens Brukshundklubb som var så utrolig snille å låne oss agilityutstyr i siste liten. Vi rekker også en takk til snille foreldre som hjalp oss med å frakte utstyr tilbake fra Torpomoen!

dg_logo.png
Borgos Design logo 2 transparent-4.png
aptus-simply-the-pets-logo-removebg-preview.png
logo_transparent_background (3).png
Header05.30.210-300x150.png

Bilder fra leiren!

bottom of page