top of page

Sommerleiren 2023

Våre flotte

sponsorer:

31. Juli - 4. August 2023 ble NKKU's årlige sommerleir avholdt på Torpomoen i Ål. 23 ungdommer og deres hunder var tilstede på leiren. Dette ble en innholdsrik uke hvor nye vennskap ble formet, glede for hundetrening ble videre støpt og man fikk utfordret kunnskap og ferdigheter i lagkonkurranser i løpet av uken!

 

I år hadde vi 9 ledere som instruerte deltakerne i forskjellige hundesporter; Lydighet, rallylydighet, kreativ lydighet, agility, rundering, spor, spesialsøk og juniorhandling. Ettersom alle ekvipasjene var på forskjellige nivå ble undervisningen tilpasset hver enkelt. 

I tillegg til mye hundetrening i løpet av dagene, hadde vi også faste måltider som ble laget i stand av Hallingdal catering. Mellom øktene fikk hundene slappe av på rommene, mens de tobeinte hadde aktiviteter og moro. Vi ledere hørte mye latter og glede fra ungdommene i løpet av uken.

Vi vil gjerne takke alle deltagere for en helt super leir. Det var utrolig gøy å se hvor flinke dere var med hundene. NKKU sommerleir er virkelig årets høydepunkt. Håper å se så mange som mulig igjen neste år!

Tusen takk til våre sponsorer for flotte premier til deltagerne:

Dogman Greverud

Buddy Gol

Brilliant Lakseolje

Min Beste Venn Gol

Vi må også benytte muligheten til å rette en stor takk til

Drammens Brukshundklubb som var så utrolig snille å låne oss agilityutstyr i år. 

image.png
hh.png
brilliant
Buddy-RGB-logo-2014-uten-slogan.png

Bilder fra leiren!

bottom of page