top of page

JOAWC2024

18. til 21. Juli arrangeres Junior Open Agility World Championship 2024 i Belgia.

Vi håper å se noen norske utøvere her! Føler du kallet? Du må være født i 2006 eller senere, samt ha minst 1 napp i klasse 1 (agility eller hopp). Det er åpent for blandingshunder også. Mer info om arrangementet: joawc2024agility.be


Søknad kan fylles ut HER! Frist for innsending av søknad er 1. Mai 2024. Etter dette vil skjemaet stenges.


→ Det er tre alderskategorier:

U12 – Født 2013 eller senere

U15 – Født 2010–2012

U19 – Født 2006–2009

→ Størrelseskategoriene er large, intermediate, medium og small.

→ Det er kun åpne klasser

→ Totalt har Norge 32 plasser, med maks 8 hunder i hver kategori


Alle søkere under 18 år på første konkurransedag, må vedlegge skriftlig tillatelse fra foresatt (samt følges av en foresatt eller annen myndighetsperson etter foresattes skriftlige tillatelse). Det må også følges en lagleder som har hovedansvar for startlister og info fra arrangør. Det er ønskelig at en foresatt melder seg som lagleder, da NKKU dessverre ikke har mulighet til å sende noen selv.


Per dags dato kan vi ikke garantere at NKKU har mulighet til å bidra med noe økonomisk støtte, men vi vil gi noe støtte om vi får mulighet. Man står selvfølgelig fritt til å ordne inntekter på annen måte, for eksempel ved å arrangere uoffisielle konkurranser eller skaffe sponsorer (så lenge disse ikke konkurrerer med NKK sine samarbeidspartnere). Evt spørsmål kan sendes til oss på mail (nkkuleir@gmail.com). 

97 visninger0 kommentarer

Commenti


bottom of page