top of page

Påmelding åpen - Junior NM 2022

Oppdatert: 4. mar. 2023Norsk Kennel Klub Ungdom inviterer til Junior Norgesmesterskap 2022, 10. - 11. september på Dikemark i Asker! Årets Junior NM er et uoffisielt stevne i lydighet, rallylydighet, kreativ lydighet og agility + blåbærløp. Åpent for førere i ALLE aldre, men kun de som fyller 25 i 2022 eller yngre er med i kampen om Juniornorgesmester titlene (født i 1997 eller senere).


Påmelding på deltager.no: https://www.deltager.no/event/387254#init

Junior NM arrangeres over to dager. Lørdag 10. september arrangeres det agility og blåbær og søndag 11. september arrangeres det rallylydighet, lydighet, freestyle og heelwork to music. Stevnet arrangeres etter NKK sitt reglement, selv om det er et uoffisielt stevne. Økonomisk bindende påmelding.


Agility: AG består av to kvalifiseringsløp: hopp og agility. Disse løpene er åpne for alle aldre. Alle deltagere opp til 25 år, som gjennomfører (ikke disker) minst et løp kommer videre til finalen.

Etter kvalifiseringen er det hopp-finaleløp. I finalen vil alle 3 løp telle – kvalifiseringsløpene og finaleløpet. Disk gir 100 feilpoeng. Vinneren er det med minst feilpoeng på 3 løp.

Agility er delt inn i liten, medium og stor. Nivået på banene vil være klasse 1/2.


Blåbærløp:

Det arrangeres også blåbærklasser i agility. Dette er løp med kun hoppehinder og tunnel. Det blir to forskjellige baner, hvor man har to forsøk på første bane (altså tre løp totalt). Krav for å delta på blåbær er at hunden har fylt 12 måneder og ikke har feilfri runde (napp) i offisiell konkurranse. Det kåres ikke norgesmestere i blåbærklassen.


Lydighet: I LP blir Juniornorgesmestere kåret på poengprosent. De som konkurrerer i klasse 1 og 2 kjemper mot hverandre om en norgesmestertittel, og de som går i klasse 3 og FCI 3 kjemper mot hverandre. Det vil si det blir kåret Junior norgesmester for klasse 1/2 og for klasse 3/FCI 3.


Rallylydighet: Det arrangeres alle klasser i rallylydighet. De som konkurrerer i klasse 1 og 2 kjemper mot hverandre om en norgesmestertittel og de som går i klasse 3 og elite kjemper mot hverandre. Det vil si at det kåres juniornorgesmester for klasse 1/2 og for klasse 3/elite.


Freestyle og heelwork to music: I Freestyle og Heelwork To Music blir Juniornorgesmestere kåret på poengprosent pluss ekstra poeng for klasse. De som konkurrerer i Freestyle kjemper mot hverandre om en norgesmestertittel, og de som konkurrerer i Heelwork To Music kjemper mot hverandre. Det vil si det blir kåret Junior norgesmester i både Freestyle og Heelwork To Music.

Musikk sendes i mp3 format til stin1604@icloud.com, skriv på klasse og gren. Håper vi ser deg!


Mer info om Kreativ Lydighet: • Ta gjerne kontakt med Stine Bjertnes Ingebrigtsvold, styremedlem NKKU og styremedlem Norsk Freestyleforening på mail: stin1604@icloud.com. • Norsk Freestyleforening: http://www.norsk-freestyleforening.no/ • Regler Kreativ Lydighet, NKK: https://www.nkk.no/…/Kreativ…/Regelverk_kreativlydighet.pdf


Dommere: - Agility: Jon G Olsen - Blåbær: Marion Svendsen - Lydighet: Svein G Rønning - Rallylydighet: Ina W Eriksen - Kreativ lydighet: Marianne Njøten og Eirin Bryde Brunsby


Priser: - AG/hopp: 80,- per løp (100,- for de som ikke er medlem av NKKU). Finalen er gratis. - Blåbær: 200,- for 3 løp - LP: 200,- (250,- for de som ikke er medlem i NKKU) - Rally-LP: 150,- (200,- for de som ikke er medlem i NKKU)

- Freestyle: 150,- (200,- for de som ikke er medlem i NKKU)

- Heelwork to music: 150,- (200,- for de som ikke er medlem i NKKU)


Ønsker du å bli medlem nå og få medlemsrabatt? Info finner du her: www.nkkungdom.com/om-oss

Deltagere på sommerleir i 2022 skal være meldt inn, eller blir det i nærmeste fremtid.


Stevner blir arrangert på Asker hundeklubb sitt område på Dikemark.

Veibeskrivelse: Kommer nærmere arrangementet. Søk opp Dikemark idrettsforening på google maps.

208 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Innkalling til årsmøte 21/1-2024

Alle medlemmer i Norsk Kennel Klub Ungdom innkalles herved til årsmøte søndag 21. Januar. OBS!: Pga uforsvarlige kjøreforhold ser vi oss nødt til å måtte flytte møtet til Bærum. Nytt oppmøtested på Ha

Comments


bottom of page